Saša +386 (0)51 342 105 , Janika + 386 (0)41 940 392
info@kraljeva-domacija.com

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

  1. PRIJAVA IN ODGOVORNOST

Izobraževalnih delavnic in drugih oblik izobraževanja v IZOBRAŽEVALNO- KONJENIŠKEM CENTRU (IKC) KRALJEVA DOMAČIJA BOROVNICA se je mogoče udeležiti samo na podlagi predhodno oddane (fax.: 01/754 80 67) ali v elektronski obliki posredovane prijavnice (PRIJAVA NA DELAVNICO) (www.kraljeva-domacija.com ), s katero bodoči udeleženec (tečajnik) obenem potrjuje, da sprejema SPLOŠNE POGOJE POSLOVANJA družbe Infotrade plus d.o.o. in druga pravila, ki urejajo način dela in varnost vseh pri izvajanju izobraževalnega procesa (Hlevski, jahalni in veterinarsko-sanitarni red), pri katerem sodelujejo konji.

IKC ni odgovoren za tveganja in ne jamči za nesreče, izgube in škodo vseh vrst, ki bi lahko nastala, zaradi konj izobraževalno-konjeniškega centra ali privatnih konj, niti druge dogodke, do oseb, konj in poverjene lastnine ali za drugo škodo do privatne lastnine udeležencev delavnic, gostov in obiskovalcev.

 

  1. KOTIZACIJA

Oddana prijava, s katero se vzpostavi obligacijsko razmerje je veljavna in zaključena s tem, ko se izvrši vplačilo kotizacije.

Podatek o višini kotizacije se nahaja na podrobnem opisu posamezne delavnice,  na spletni strain IKC ((www.kraljeva-domacija.com ), menijska postavka “DELAVNICE”. V primeru prijave 3 ali več oseb (družina, podjetje, društvo, …) se odobri popust v višini 10% na skupno ceno delavnice.

Kotizacijo je potrebno nakazati na TRR: 10100-0036371794,  pri Banki Koper d.d..

V rubriko “Namen plačila” vpišete “ime delavnice in termin”, na katerega se prijavljate.

 

  1. KRAJ, ČAS

Delavnice in drugi izobraževalni procesi v IKC KRALJEVA DOMAČIJA BOROVNICA se izvajajo v pokritem vadbišču, hlevu za konje in drugih pripadajočih prostorih (skedenj, izpust za konje ter vse ostale površine, skupaj s parkirnimi prostori).

Udeležencem  naših izobraževanj  zagotavljamo  brezplačno  parkiranje  pred  vstopom v IKC.

 

Dokončno obvestilo o točnem kraju, poteku in trajanju posameznega dogodka je objavljeno praviloma najmanj tri dni pred začetkom dogodka, na spletni strain IKC (www.kraljeva-domacija.com).

 

  1. ODJAVA

Zadnji rok za pisno odjavo preko spletnega obrazca “PRIJAVA NA DELAVNICO” je tri koledarske dni pred začetkom izobraževanja.

V tem primeru vam kotizacijo vrnemo v celoti. Pri odjavah po tem roku zaračunamo stroške organizacije, v višini 25% kotizacije. V primeru odjave na dan izobraževanja ali pri neudeležbi, kotizacije ne vračamo.

 

DODATNE INFORMACIJE

 

Več informacij lahko dobite na spletni strain IKC www.kraljeva-domacija.com ali pa nam pišete na info@kraljeva-domacija.com